Del petit local de l’avinguda Gola de l’ Estany 16 a Santa Margarida fins al carrer Madrid 10, han passat 25 anys! i Prestige Idiomes Internacional continua  ensenyant Anglès, Francès, Alemany, Holandès, Català i Castellà a infants, joves i adults.

Actualment la nostra oferta de cursos ofereix, a més de  classes al llarg de tot l’any, cursos intensius, via Skype i per telèfon. Des 2015 som Centre Acreditat per l’Institut Cervantes i l’any passat vam dur a terme en el nostre centre els primers exàmens per a l’obtenció del Diploma Espanyol com a Llengua Estrangera (DELE) i CCSE. Seguim preparant per l’EOI, els exàmens oficials de Cambridge, de l’Alliance Française i del Goethe Institut i aquest any també realitzarem els primers exàmens de Cambridge Assessment English al nostre Centre.

Si aquest estiu vols seguir estudiant idiomes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres! El nostre horari d’oficina és de 9h a 13h i de 16h a 19h. Els nens entre 5 i 13 anys poden participar al Campus Natació & English a la Piscina Municipal de Roses.

Si vols celebrar amb nosaltres els nostres 25 anys, t’esperem el divendres 31 de maig, a partir de les 17h, al carrer Madrid amb un picapica, música, jocs i moltes  coses més. Sou tots benvinguts !!